Godnatt!


matematik

Hello!

Sitter i skolan som vanligt. Matte lektion just nu, inte så kul. Menmen, jag och stina och förmodligen Emma ska gå på stan efter skolan. Jag ska nog köpa två tröjor på Sisters för 249, istället för skorna, men har inte riktigt bestämt mig än. Nu ska jag försöka hänga med på lektionen!



PUSS

Done

Nu är valen gjorda! Jag valde Engelska B (100p), Matte B (50p), Webbdesign (100p) och Psykologi A (50p).
Tror nog att det blir bra. Matte B kommer jag inte att läsa förens i trean. Måste jobba upp mig inom Matte A först. Jaja, nu har jag precis tagit bort sminket och borstat tänderna så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Grey´s eller sova!


Söt tjej innan balen i nian.

Vi hörs imorgon!

PUSS

Ehehe

Hellu!

Fick nyss ett sms från min 9 årige lillebror. Såhär stog det: Sooo.Vad gör du,hmm,sover över hos nån!!!!kanske.   Haha, jag förstog dock inte så mycket, men sött ändå.
Har pluggat liiite alldeles nyss. Skrivit några meningar på filmrecensionen. Och nu ska jag gå och diska. JIPPIE!!


PUSS

Imma do it





Blev inge plugg..... Nu ska jag och mamma till Willy´s och köpa jordgubbar och blåbär så jag kan göra smoothie. Jag tror det blir en tidning också, eller nånting mer iallafall!


PUSS

i´m singing out loud

Hallo!

Sitter uppe i soffan och har precis kollat på det sista avsnittet i säsong tre utav Greys. Ska väl sätta igång att plugga nu. Funderar på att göra mig ett till glas med smoothie, eller ta en glass. Men det känns lite nyttigare med smoothie. ;)
Blir nog smoothie, sen måste jag verkligen plugga.

Vi hörs kanske senare!


PUSS

it´s going down

Hallo!

Ligger i sängen och upptäckte nyss att jag har sovmorgon imorgon! Hur underbart är inte det på en skala från ett till tio?

Jani, idag har jag tvättat hela 5 maskiner med kläder. 5 MASKINER! Men nu är allt tvättat iallafall. Nästan. Efter att vi tvättat så kom mammas kompisar hit och dom hade med sig sallad från Kompis Mat&Prat på kupolen, och jag åt upp alltihopa. Smarrigt värre, och nyttigt!

På torsdag är det ett år sedan min farfar dog. Ett helt år sedan. Jag kan inte förstå det. Det är ett helt år sedan jag stog vid busshållsplatsen på jax och min bror kom fram till mig och sa att vi skulle gå hem för att Surri skulle prata med oss. Ett år sen. Sjukt. Vi ska iallafall åka ut till graven och tända ljus och lämna blommor skulle jag tro.



Nej, nu ska jag nog sova. Ska kolla klart dom sista 10 minutrarna på Greys Anatomy som jag kollade på tidigare idag.


GODNATT

My friends say I’m a fool to think That you’re the one for me I guess I’m just a sucker for love

Hallo!

Sitter i skolan på svenska lektion. Jag, Emma och Stina var nyss ner på hemköp och jag köpte lite cola och Stina köpte jordgubbar. Jag smakade en av henne och... JAG ÄR INTE ALLERGISK!! ♥
Nu ska jag jobba med dikten på lektionen. (y)


PUSS

shenis

Sitter och kollar på Brandy och Herr Morris med min lillebror Alexander just nu. Jag ska aldeles strax hoppa in i duschen.

Vad ska jag välja till för kurser till tvåan och trean? Jag funderar på Engelska B, Internationell ekonomi, Historia A eller Etik-och Livsfrågor och Psykologi A. Men jag vet inte vad Etik-och livsfrågor är för kurs, men det låter snyggt, Historia kan nog vara bra att läsa. Och psykologi vet jag inte om jag vill läsa.

Nu ska jag hoppa in i duschen!



PUSS

hos papi

Hello!

Sitter i köket hemma hos pappa atm. Försöker göra en logga åt hans företag. Går ju lite sådär.

Vi åt nyss kött och potatis och morötter i ugnen. Gudomligt gott ;)

Nu ska jag äta lite godis och fortsätta med loggan!


PUSS

hellu

Jag har inte duschat än. Precis när jag skrivit klart gick mamma in i duschen. Så jag poppade lite popcorn och kollade på ännu ett Greys avsnitt. Och det var precis slut så nu ska jag väl hoppa in i duschen.



PUSS

everybody loves you when you´re dead

Hellu!


Sitter i sängen och har precis kollat klart på ännu ett Greys Anatomy avsnitt. Idag har jag bytt hjälpt mamma att byta gardiner i köket och så har jag städat på toaletten. Nu har jag setat i sängen i en och en halv timme och ätit glass och lite sånt så nu funderar jag på att ta en dusch och sedan åka hem till pappa en stund. Jaja, ska väl hoppa in i duschen då!



PUSS

jag orkar inte

jag orkar inte mer. alltid samma sak. känner mig alltid lika ouppskattad. tack.


mamma, prata inte om det här, tack

tävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

 

 


walk

Hellu!

Nu har jag spenderat tiden sen jag kom hem med att ligga i sängen och kolla på Greys Anatomy... Igen.
Mamma ropade nyss och sa att vi ska ta en promenad till willys. Jag har ingen lust men jag ska tjata så jag får lite godis och cola. Då blir jag nöjd.

I better go now innan mamma kommer och drar mig upp ur sängen!



PUSS

friday

Hallo!


Sitter på min sista lektion nu, och vet ni vad!? JAG HAR INTE ONT I MAGEN!! och så är det fredag, vilket känns awesome. Och snart när jag slutar så ska jag träffa min bror Johan som åker till Indien imorgon. Han blir där ett tag, hur länge vet jag inte. Men fattar ni, han ska till indien. HAN SKA UTOMLANDS! I´m jealous!

Markus går igenom slutuppgiften i Naturkunskap nu så jag ska lyssna!


tre små apor hoppade i sängen


PUSS

kill my pain

Hola!

Sitter på multimedia lektion och dör just nu. M-värken är fortfarande kvar och det är inte speciellt skönt kan jag säga. Funderar på att gå till Lena och få en värktablett. But i´m not so klen as that.

Nu ska jag och min värk göra någon nytta!



PUSS

hellu

Sitter och dricker ett glas multivitamin juice och ska alldeles strax gå ut till bussen och fara till skolan.

Idag är det fredag alltså... var meningen att jag skulle på kryssning med pappa och släkten, men det blev ingenting så jag har ingen aning om vad som händer i helgen. Jag tänker inte sitta hemma iallafall, det vet jag.

Ska dricka upp juicen och borsta tänderna nu!


PUSS

not such a good day

Idag har inte varit en bra dag. Jag har varit helt off. Har haft ont i magen till och från hela dagen och det kändes som att jag skulle börja gråta ibland också. M-värken är förmodligen över imorgon och jag hoppas att jag är på bättre humör.

När jag kom hem från skolan idag så åt jag lite och sen gick jag och la mig i sängen och började kolla på greys anatomy. Legat har sen dess. Åt några glassar också.

Nej, nu ska jag borsta tänderna och ta bort sminket och sedan sova!



GODNATT

Why do you have to go and make things so complicated?

Hellu!

Skolan idag som vanligt. Hände inget speciellt eftersom jag inte ens kommer ihåg vad vi gjorde idag. Efter skolan åkte jag iallafall hem till stina och försökte plugga. Gick inte sådär jätte bra, men Stina lyckades iallafall göra klart en sak. Åkte hem därifrån vid åtta, kom hem nio och då diskade jag, gjorde en smothie och två mackor.


Nu ligger jag i sängen och har precis kollat på första avsnittet i säsong 3 av Grey´s Anatomy. Jag vill självklart se ett till right away men det går inte, i have to sleep. Men vi har sovmorgon till 10 imorgon så det är skönt. Så jag kan gå upp åtta, lovley!



Nu ska jag stänga av datorn och sedan tänka lite på vad jag ska välja till individuella valen. Dom jag vet är iallafall Engelska B och Internationell ekonomi. Båda 100 poängs kurser. Internationell ekonomi kan nog vara en bra sak att läsa tror jag. Funderar på webbdesign också, eller typ psykologi, men är inte så intresserad av det så vi får väl se hur det blir. Nu ska jag iallafall sova!


GODNATT

saker ni nog inte visste om mig

Jag är väldigt rädd för i stort sett alla små insekter och kryp. Speciellt om dom är inne på mitt rum.
Jag är rädd för fiskar när jag badar på sommaren, jag tror att dom ska komma och bita mig i benen eller fötterna.
Jag hatar blod, mest andras. Ser jag blod, så får jag kväljningar och spyr nästan.
Jag är en väldigt stökig person, dvs. jag kan inte ha mitt rum fint i mer än 2-3 dagar.
Jag skulle aldrig kunna klara av att leva utan min mobil.
Jag har två gosedjur som jag fick när jag föddes som ligger bredvid mig i sängen när jag sover.
Jag är en slösa, mitt studiebidrag är alltid slut efter max 2 veckor.
Jag är otroligt svag i armarna, och i benen. Överallt egentligen.
Jag har inte en speciellt bra relation med min pappa, jag kanske träffar honom en gång i månaden.






..

Mitt rum är rätt äckligt ibland. Eller inte äckligt... bara stökigt. Som det var nyss typ..









Förlåt för dåliga mobilbilder, men som sagt, har fortfarande inte min kamerasladd. Tror inte min käre moster skickat den ännu....?

Menmen, nu ska jag läsa lite bloggar, diska och sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på Grey´s Anatomy!



PUSS

KLAR!

Nu är jag klar med städningen! (för en kvart sen egentligen)

Så nu sitter jag och nyser så det är inte klokt. Jag är lite känslig mot damm och sånt nivet. :)

Bilderna kommer ut så snart jag lagt in dom och fixat till dom. Snart förmodligen. :)


PUSS

suck

Tjena!

Jag har varit hemma sedan fyra. Direkt när jag kom hem så skulle jag städa på mitt rum och ja.. tror ni att jag har börjat än eller? Nepp, det har jag inte. Jag har nämnligen legat uppe i soffan och kollat på 3 Greys anatomy avsnitt. Men jag menar, who can blame me? Det går ju inte att sluta titta. Och nu har Derek och Meredith precis gjort slut på riktigt. Derek är jätte sur på henne. Och jag får inte veta hur det slutar förens ikväll. Eller imorgon. And that sucks. Men nej, nu ska jag ner och ta ett glas vatten, stoppa in öronplupparna/hörlurarna i öronen och städa järnet i nån timme.

Jag tar nog före och efter bilder med mobilen. Och jag kommer förmodligen lägga ut dom på bloggen, om resultatet blir bra...


PUSS

bloggtips

Jag tänkte tipsa er om en blogg jag hittade alldeles nyss.
Ni vet han RobinssonRobban? Robban Andersson iallafall. Han har tydligen en blogg, eller rättare sagt: "hans son har en blogg". Robban som skriver men som om det vore Tiger, som lillpojken heter. Skitsöt är den iallafall. http://blogg.aftonbladet.se/mittnamnartigerandersson


Nu ligger jag iallafall i sängen och ska bara läsa lite fler bloggar sen ska jag smälla igen datorn och sova. Vi hörs imorgon!



PUSS

once upon a time

Godmorgon!

Jag vaknade halv sju, började fixa mig direkt och nu är jag helt klar för skolan. Känns ju lite sådär eftersom bussen går om 45 minuter. Menmen, då kanske jag kan äta frukost innan jag sticker :)
Jag har tappat bort mitt läppcerat :( I cant find it! Inte för att jag letat nånstans, men ändå. =)



Ska leta efter ceratet nu, och sen ska jag pröva äta frukost! :)



PUSS

ojojoj

Sha!

Inte en speciellt händelserik helg det här inte.
Igår var jag hem till Catta och Rosalie en stund på dagen och sen åkte jag och mamma hem till mormor och morfar och tvättade. Var kvar där till tio och när vi kom hem så gick jag och la mig på engång. Och idag så åkte vi till västerås på kalas. Och påvägen dit så fick vi sladd på bilen och snurrade ett varv och in i snödrivan på sidan, men det gick bra. Bilen stannade rakt så det var bara att köra iväg efter att vi gått runt bilen och kollat så att den var okej och hämtat lite delar som gått av. När vi kom hem så färgade jag håret.

 

Färgen syns inte riktigt på nån utav bilderna, tyvärr ;)


Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag ätit idag! Helt sjukt. Hos moster så åt jag tre portioner mat, kanske två normalstora då, och fika på det, när vi kom hem åt jag en bit tacopaj och alldeles nyss åt jag lite kyckling. Och så har jag ätit salta pinnar i bilen på väg till och från v-ås, OCH pistachnötter.


Nu ska jag gå upp till mamma och kolla på nån film som går på tv!


PUSS


ipren

Hellu!

Jag har gjort nästan allt som jag skulle göra, förutom salladen. Den får Yasin göra.den gjorde mamma Diska också. fick jag göra ;)
Huvudvärken har fortfarande inte gett med sig, även om jag tagit ipren. :(




Jaja, om en halvtimme kommer mammas kompisar hit och äter tacopaj och MIN kladdkaka. Jag längtar!


Ska kolla lite på AFV sen ska jag ner och hjälpa mamma om det behövs!


PUSS

nittonde mars tvåtusentio

Tjena!

Sitter/ligger upp i soffan och kollar på New Moon för tillfället. Det gör ont att se på den. Ni som sett den förstår nog vad jag menar. Jag längtar sååååååååå mycket till att fjärde filmen kommer ut, I CANT WAIT!

Idag har jag rätt mycket att göra, måste hjälpa mamma med lite saker. Jag ska stryka en duk, baka kladdkaka, boka tvättid, duka, göra sallad & städa lite på mitt rum. Och viktigast av allt, jag ska duscha!



Nejni, nu ska jag kolla klart på filmen och sen ska jag sätta igång och göra allt jag ska göra!



PUSS

as

Shena!

Vaknade för typ en halvtimme sedan. Sovit sen åtta imorse när jag kom hem. Och nu ska jag och min feber iväg och jobba på jula med emelie. Kommer nog gå bra, finns smörgåstårta som jag kan äta (Y)


PUSS

trötter

ja hej tjena!

Jag är riktigt trött. Eller nej, inte trött, men jag är inte pigg heller. Snart är det 24 timmar sen jag gick upp. Och jag har ont i magen. Nejni, nu ska jag kolla på grey´s anatomy, i önskan att inte somna!


PUSS

bildbomb










Nu ska vi kolla på Drag me to hell!


PUSS

in school on LAN

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1348758/louiselinders?claim=dftjemag9bm">Följ min blogg med bloglovin</a>

Angående länken där uppe, det är för bloglovin nivet.

Hursom, sitter i skolan på LAN! Hur kul som helst, alla börjar bli övertrötta, även fast klockan bara är tolv. Alldeles strax så ska vi kolla på skräckfilm, vet inte vilken dock.

Kommer snart ett inlägg med bilder från ikväll (:



PUSS

hohoho

Shena!

Hemma hos Emelie just nu. Klockan fem ska jag ta bussen till Torsång och Myggan, en fritidsgård. Inte varit där på hela tvåtusentio typ. Sjukt. Så det ska bli kul att träffa alla igen! ;)

Idag fyller min älskade Stinis år! GRATTIS BEBO! ♥

Nu ska jag äta lite chokladpudding och kolla på Made!


PUSS


klart

Hellu.

Nu är designen ändrad. Eller ah, färgerna. Headern fick bli som den blev, kan ju inte ha en vit header och svart bakgrund. Men fixar en ny imorgon, så blir det nog toppen ska ni se!

Jag ska väl ta och sova alldeles strax, varit vaken sen halv nio så är rätt trött faktiskt. Sjukt att jag vaknade så tidigt av mig själv imorse.

Nej, känner att jag måste få kamerasladden snart så det blir fler inlägg med bilder i!


PUSS

design

Hallo!

Sitter uppe i soffan och pillar på en ny design till bloggen och äter chokladpudding. Påtal om chokladpudding... Stina, det glömde jag helt bort i fredags ju :o Jaja, håller som sagt på med en ny design. Går relativt bra. Det är bara att prova sig fram!

Vi hörs senare, eller nått!


PUSS

chaiiii

Shena!

Sitter på mammas jobb och har precis ätit en McChicken och har precis gjort mig en kopp Chai Te. Dock inte smakat på det än, men det luktar verkligen chai latte. Underbart om det smakar så också, slippa köpa en chai latte för 40 kronor styck varje gång. Haha!

Mamma slutar om en halvtimme och då ska jag hem och städa. Lovley.


Måste bara säga att facebook är min bästa vän. Där får jag reda på vad som händer överallt, mesta dels i min såkallade familj. Och jag blir lika deprimerad varje gång, att man inte kan lyfta på telefonen och ringa. Det jag säger är, FACEBOOK ÄR MIN BÄSTIS!
Och ni som inte förstår vad jag menar, fråga när vi ses, men tänk efter först, ni vet nog vad jag menar. Och mamma, vi har redan pratat om det.


En sista sak innan jag slutar bara. Idag fyller Emma 17 år! GRATTIS PÅ DIG!!


PUSS

♪♫manboy manboy♫♪

Kollar på melodifestivalen just nu. Mina favoriter är Eric (Manboy), Anna (This is my life), Jessica (I did it for love) och Salem (Keep on walking).

Köpte nya skor idag om det var nån som ville veta.


Hejdå

.

Förlåt för att jag inte uppdaterat på tre (?) dagar nu. Ingen lust i skolan och jag har inte ens tagit upp datornn är jag har varit hemma. Bara legat och läst dom här dagarna, och nu är min älskade bok slut :( sista boken i serien och allt. Usch, känns inte bra :'( hah

Jaja, friluftsdag igår, jag och stina bakade cupcakes. Och åt upp alla gjorde vi också.

Nu ska jag kolla på sex and the city och dricka cola!


PUSS



gång på gång på gång, samma sak om och om igen. tar det aldrig slut? ingenting med dig chockar mig längre, och tro mig, det är inte en bra sak...

every time i hear your name

Morning!

Gårdagen spenderades uppe i soffan i cirka... 6 timmar, läsandes i, (som sagt), fjärde twilight boken även kallad Så länge vi båda andas. Jag läste 227 sidor, och vet ni vad det bästa är? Jag har inte ens läst halva boken än! GREAT! Så jag har ungefär 7 timmar njutning kvar. And then you die typ.

Sitter nyduschad i min älskade säng just nu. Ska väl alldeles strax föna håret och allt det där ni vet.

Ooooooh vet ni!? Vi kanske ska flytta!!!! :D Vi ska och kolla på två lägenheter idag, en fyra och en femma. Mammas bästa kompis och hennes son ska också flytta in med oss isåfall. :) Åh, jag hoppas verkligen att vi flyttar. Nu har vi bott här i typ 6 år?


Jaja, nu ska jag get ready for school.


PUSS

it´s a beautiful day

Hello!

Idag har varit en bra dag. Dock har det varit lite surt och sådär i skolan men det är så ibland. Tyvärr ingenting man kan göra åt det, synd att det inte finns lyckopiller som man kan ta när man känner att man är på dåligt humör. Det skulle jag behöva ibland, inte för att jag visar så mycket utåt när jag är sur, men för en själv liksom.

Vi var på biblioteket med klassen idag, och efteråt så stannade jag och Stina kvar och jag lånade en bok om Andra Världskriget. Haha ja, jag tycker det är intressant. Punkt.
Efteråt så köpte Stina en chokladkaka så satt vi och njöt av solen och chokladen i väntan på bussen. Jag har så mycket vårkänslor nu, känner inte ni hur man blir lyckligare och lyckligare för var solig dag som går?

Nu ska jag gå upp och sätta mig med ett glas cola och läsa lite i fjärde twilight boken, som jag inte ens minns namnet på.


Ha en fortsatt underbar/solig/lovley dag!


PUSS

Hur kan bara ord göra hela ens dag helt toppen? Det är ju bara ord. Fina ord iallafall!

sleeptime

Hallo!

Ligger just nu i sängen, ovanligt huh? Ska alldeles strax stänga av datorn och sova. Vill komma upp i tid imorgon så jag kan tvätta håret innan skolan...

Idag har jag iallafall varit med Jossan. Riktigt kul att träffa henne igen. Blir nog snart igen skulle jag tro :)

Nej, har inte så mycket att skriva just nu faktiskt, så vi hörs imorgon!




Alla kommer väl ihåg den här låten?


PUSS

tjenixen

Sitter på mediekunskap nu. Inte så kul om ni frågar mig. Jag fattar inte ett dugg utav det vi ska göra. Hm.
Idag ska jag träffa Jossan igen. Var 100 år sen jag träffade henne, så det ska bli kul. Jaja. Nu ska vi prata om uppgiften!


Sötnos <3


Från igår (;



PUSS

Sjunde mars tvåtusentio

Tjena!

Jag sov till kvart över ett idag! Fattar ni!? KVART ÖVER ETT! Sjukt, onödigt och jag vet inte vad. Menmen, så äre. Gick upp vid två och åt frukost med mamma och Yasin, duschade och vid 20 i tre åkte jag och mamma på Ljusparty. Det var helt okej faktiskt.



Sen åkte vi och handlade. Och nu har jag setat här uppe i tre timmar ungefär och läst och skrivit på bokanalysen till engelskan. Bredvid mig står en skål med physalis, rostade sojabönor, en tom cocktail-tomater burk och ett glas multivitamin juice. Tror faktiskt det är dags att gå och lägga sig snart, för som ni märker, skriver jag inte speciellt bra just nu. To tierd för det.


GODNATT

godmorgon godmiddag godnatt

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Are you sure? Jag har kollat på Sex And The City all day long. Typ. Var med Catta en stund också. Och så gjorde jag tacos. Osvosvosv.

Jag tror att jag är påväg att bli sjuk. Not funny det inte. Menmen, imorgon kanske jag ska följa med mamma till maserhallen. Dom har nå grejs på relaxen så alla vuxna med nått "blablabla"kort får ta med sig sin dotter/son under 18 dit. Så we´ll se. Beror på hur jag mår.

Nu ska jag SOVA!


PUSS

i thought you would allways be mine

Tjena!

Idag har varit en bra dag. Förutom typ en kvart då jag blev lite depp av no reason. Då satte jag på Sex and the city igen och stängde av hjärnan en stund. Hursom. Idag har jag inte gjort så mycket. Sarah, Emmy och Elin kom hit vid två så gick vi upp till lokalen och städade, efter den såkallade festen. Usch, jag vill inte ens skriva om det. Efter det så gick jag hem och kollade på tv och drack cola osv.
Vid halv åtta gick jag upp till Willys och mötte upp Denise, vi köpte lite chips och cola och sånt där gott nivet. Sen gick vi till Donken och tog en kaffe. Vid 9 så åkte vi hem till henne och kollade på avatar. <3

Imorgon ska jag vara hundvakt åt världen sötaste hundar. En av dom är en sån där liten skit, lika liten som en Chihuahua, ful stavning men ändå, och guuuuuuud så söt hon är. Jaja, ni kanske får se bilder imorgon om ni har tur.



Där har ni en bild på sötnosen!


Vi hörs imorgon, nu ska jag antingen läsa lite eller sova. Tror det blir det senare alternativet faktiskt.




PUSS

sexandthecity

Hellu!

Sitter uppe i soffan och kollar på S.A.T.C och dricker cola. Ska väl alldeles strax gå ner och duscha och fräsha upp mig lite. Vid sju ungefär ska jag möta upp Denise på Willys så ska vi köpa lite gott till kvällen. Vi ska nämnligen se på Avatar hemma hos henne. Det blir nog någon mer film också. Jag tar med mig datorn så har vi några fler alternativ. Nog om det här...

Gårdagen: Låg i sängen i stort sett hela dagen från att jag vaknade till klockan 5 när jag fixade mig och gick ut till bussen och åkte ner på stan och åt på Coco Thai med tjejerna. Mysigt som tusan, men sååååååå himla dyrt. Fyfan 200 i sjön typ. Nu ska jag hålla hårt i pengarna tills... nångång. Men det kommer aldrig hända.

Gårkvällen..? Den ska vi inte ens prata om. Fail. Kom aldrig på att ni ska ha fest 1 timme innan "festen". Nej usch. Och lås inte in nyckeln heller. Menmen, det löste sig ju till slut. Det med nyckeln alltså.




Puss

tävling

Jag är med och tävlar om ett par mysiga tofflor från myheart.seMillah´s blogg.




Puss

forgot

Justja, jag skulle ju visa min fina sovtshirt jag fick i julklapp förra julen! Den har varit borta sedan förra sommaren, legat hemma hos pappa i nån låda. I have missed it!



Nu ska jag läsa/sova!

turn around

Hallo!

Nu är jag hemma efter en lyckad kväll, eller ah, kom hem för 40 minuter sen ungefär.



Vet ni vaaaaad? Idag hämtade jag ut fjärde och sista boken i twilight serien, så ska börja läsa i den nu, får se hur långt jag orkar. Är trött redan nu!



Godnatt

hos emma

hola!

hemma hos emma justnu. har precis sminkat klart mig och snart ska emma locka håret på mig. hoppas jag, om vi hinner !


Ha en underbar kväll, för det ska jag ha!


PUSS

give me a call

Tjenixen!

Nu har jag tvättat håret och klätt på mig. Städat på rummet har jag gjort också. Lite alltså, typ, flyttat på lite kläder och saker från skrivbordet. Ska nog bädda sängen också. Äh.

Aja, ikväll ska jag som sagt (?) på Walle, Ako och Sara´s 18-års fest. Blir nog kul tror jag.

Eftersom jag inte har någonting att göra i typ 2 timmar framåt så ska jag nog dricka lite te. Eller så kan jag kolla på avatar igen. Jaja, nått hittar jag väl på.

Jaja, bilder kommer imorgon, om det blir några tagna vill säga.


Vi hörs imorgon!


PUSS

You know you love me




När jag somnar ska jag lyssna på denna låt, och Jason Derulo´s nya album. Kanske lite volbeat också. Vi får se.


Godnatt

i don´t miss you, i miss the person i thought you were

suck, dålig uppdatering igen, i know. there is no excuse.

därför kommerl lite bilder från helgen.... var jag på väg att skriva, kom på att det är tisdag (onsdag) idag. så från igår och idag då!








Nu ska jag sova, imorgon när jag vaknat ska jag städa på rummet, kanske, duscha, fixa mig, åka till falun.
Vi hörs imorrn!


PUSS

bilder

Här kommer bilderna från igår!


Min söta syster


Oskar och Alexander


Olivia


Oskar


Linnea och Fanny


L, O, F


Oskar i bilen


Fågelbajs, haha


Catta




Kommer kanske en söt video på Rosalie när hon kör Aerobics, om hon går med på det vill säga :)


PUSS

ridin´ solo

Tjolahopp!

Sitter hemma hos Rosalie justnu. Kom hit för typ en timme sen....

Idag hade jag tänkt åka till emma i falun. Men vi får se hur det blir med det, vet inte om jag orkar, jag måste verkligen bara vara hemma.

Nu ska vi tydligen till kupolen också. Åh, jag orkar inte. Äh, jag får väl offra mig då. Måste fixa mig och hem och hämta busskortet och ringa emma.




Ridin´ solo - Jason Derulo

PUSS

RSS 2.0