fundering

Tänkte att jag typ kunde köra "dagens låt" varje dag. Eller dom dagar som jag inte lyssnar på min gamla vanliga tråkiga musik iallafall. Och sen så kommer jag nog bara att skriva när det händer något kul, så att jag kan gå tillbaka i arkivet och kolla vad jag gjorde back in the days, typ.


Sam Sparro - Black and gold

Color me blue I´m lost in you


paus

Som ni märker har jag inte bloggat på ett tag. Har ingen lust helt enkelt, så jag tror jag tar en "paus" och bloggar lite då och då istället.

Ha det bra!

Sovdags

Hola!

Åkte hem till pappa vid nio och hämtade min mössa och jacka och något mer (?) som låg i en påse som jag glömde i måndags. Kom hem vid tio och då ställde jag mig och diskade, sen tandborstning och nu har jag läst bloggar i en halvtimme så nu är det dags att byta datorn mot en bok. Flickan från ovan, ni vet den filmen som går på bio nu (?). Såg att vi hade den hemma och jag har hört att den ska vara riktigt bra så vi får väl hoppas på att den är MINST lika bra som typ Twilight böckerna! ;)



Imorgon ska jag försöka komma upp och duscha innan skolan. Good luck Louise!


PUSS

jo föresten

Tycker ni jag ska satsa på glasögon? Jag går runt i mammas glasögon när jag är hemma, tycker det är så snyggt!


HAPPYYYY!

Hola!

Idag efter skolan följde jag med Nicole och Denise hem och dom snyggade till sig lite och vi åt toast och sen åkte vi till borlänge! Dom skulle till kupolen och jag hem!

Nu har min lön kommit! 684 plus kronor extra den här månaden!





Nu har jag precis tagit på min nya foundation (lermask) och jag känner mig såå fin!

Nu ska jag diska och sen ska jag väl antagligen plugga (= kolla på greys anatomy) :)


PUSS

Balklänning säljes

Hellu!

Jag vet, jag skrev för ett jävla bra tag sen att jag skulle sova, men det gör jag inte. (nu vill jag göra massa p:en, ni vet som grupperna på facebook, men det är tråkigt)

anyhow, jag tänkte lägga ut... 1 (?) bild på min balklänning som jag säljer. Den hänger hemma hos mormor och morfar och det har liksom inte blivit av att jag åkt dit och fotat den. tyvärr. Men om det är någon som är intresserad så är det ju bara till å slänga in en kommentar. :)



Jag skulle väl gissa på att det är storlek 38 på den.



Måste jag säga att den är använd en gång?


NU ska jag sova!


PUSS


trött

Hej!

Förlåt för no updates idag. Har varit rätt off idag. Försov mig i morse så kom en halvtimme försent till mediekunskapen. Där kollade vi bara på film och så, men på mentorstiden var det mer fart, alla pratade om att ha en klassfest eller något för att få bättre sammanhållning i klassen. Efter lunch hade vi svenska, matte och engelska och på engelskan hade vi grammatik"prov". Gick awesome. Aja.

Nu har jag legat i soffan ända sen jag kom hem. Ätit kladdkaka och dammsugare (punchrullar?) och druckit proviva mango. Självklart har jag kollat på Greys Anatomy. Nu ska jag kolla klart på avsnittet jag börjat på sen ska jag sova!



PUSS

Godnatt

Hellu!

Nu ligger jag i sängen och ska titta på ett avsnitt Greys innan jag ska sova. Köpte även nya skor idag, på Ica Maxi, 129 kr. Helt klart värt pengarna, dom är snygga och sköna att gå i. Nu är det bara till å se hur länge dom håller, men mywear har rätt bra kvalle har jag för mig.




Godnatt!

cool tjej


Var ut med Catta nyss, blev lite bilder... på mig.




Nu ska jag iväg och handla med mamma! Proviva Mango och vanilj youghurt till smoothies står på inköpslistan för mig!

Lite rolig grej!

Gå in och kolla HÄR!

http://www.tackfilm.se/?id=1271788008296RA13

Mums

Hola!

Nu har jag diskat och kladdkakan är klar. Så nu ska jag upp och sätta mig i soffan och äta kladdkaka, glass och varma hallon och kolla på Grey´s Anatomy! Sista avsnittet i säsong fem nu!





C ya later alligator!


sunglasses

Shena!

Nu är jag hemma, och i ugnen står en kladdkaka på gräddning. Iallafall, hittade några par glasögon i byrån i hallen, tänkte visa dom :) haha





1.Dom här fick jag av någon för två år sen ungefär        
2.Rayban-wannabe typ

3.Mina personliga favoriter
4.Mammas
. Tycker ni jag passar i glasögon?

Nu ska jag diska och sen belöna mig med kladdis!


PUSS

matteprov

Hellu!

Jag hade matteprov alldeles nyss, och jag tror faktiskt att det gick rätt bra. Får iallafall G. Jag satt kvar i 35 minuter ungefär, och så länge har jag aldrig setat kvar förut. Det är för att jag har kunnat allt eller för att jag inte kunnat något, och idag var det lite mittemellan så jag var tvungen att tänka extra mycket. Haha.

Nu har vi medieproduktion och Anna-Lena kom precis innan för dörren. Har hört att vi ska fota idag så vi får väl hoppas på det!


Från promenaden med Stina och Jossi igår

PUSS

minnen


Haha, den här låten för med sig en del minnen. Gustaf lånade alltid min ipod på träslöjdslektionerna och gick runt och sjöng på den här låten, eller mest refrengen, ooooh aaaaah ooooh aahoha typ. Nano-Gustaf kallade vi homom. Tider det...

olivia

Som jag sa... bilder på min söta lillasyster Olivia.



Nu ska jag sova, i min säng!


GODNATT

Neeeeed some clothes

Tjena!

Sitter hemma hos Rosalie just nu. Slutade som sagt tidigt idag så då åkte jag hem till Stina och vi gjorde inte så mycket. Sen åkte jag ner på stan och mötte Roska och nu sitter vi fortfarande hemma hos henne och gör inte så mycket. Vi har druckit smoothie och kollat på tv.

Jag behöver verkligen nya vår/sommarkläder, men jag har ett liiitet problem. Pengar. Jag kollar inte ens på Nelly.se/com (?) eller någon annan sida för att jag får sån ångest.  Får väl ta tummen ur röven och köpa lite nytt den här månaden, och hoppas att jag får något från mamma eller pappa, inte så troligt. Jaja, nu ska jag på toa sen ska jag ut till la bussa för att åka hem till pappa och hämta mina saker. Sover hos mamma inatt! 2 veckor sen nu typ :o

Tyvärr lade Roska ut den fulaste bilden på mig så ni får inte några bilder... Men kanske kommer några på min lillasyster senare. Tog några bilder på/med henne igår! Det kommer om jag kommer ihåg att ta med mig kameran från papi!


PUSS

Dagens

dagens låt: Every time I hear your name - Keith Anderson
dagens frisyr: uppsats i en hästsvans
dagens smink: foundation, puder, rouge, mascara
dagens klädsel: jeans, emelie´s "skateskor", linne, kofta
dagens planer: stina och sen rosalie
dagens vill ha: nya kläder
dagens saknad: chillie
dagens drog: cola
dagens tråkigaste: ingeeeet
dagens finaste: stina
dagens kram: ingen
dagens humör: toppen
dagens borde: tvätta
dagens parfym: nån calvin klien tror jag
dagens sysselsättning: skola
dagens längtan: summer
dagens fundering: many
dagens middag: gräddstuvad pytt i panna på Küselska snart
dagens tanke: vet inte
dagens smycke: inget
dagens önskan: mer pengar

Skolan

Hellu!

Sitter på svenskan och har precis blivit klar med en uppgift som jag har haft hängandes över mig ett tag. Men den är ändå inte för sent inlämnad. Skönt! Det betyder att jag gjort klart 4 uppgifter på 2 dagar! Mer än jag någonsing gjort! Nu har jag bara 5 saker kvar ;) Men nu när jag kommit in i "plugget" så ska det nog gå bra! Har ju min älskade Stina som peppar mig och hjälper mig med det jag behöver! TACK!!



Idag slutar vi halv tolv, innan lunchen alltså! För våran lärare är sjuk, underbart!

Nu ska jag försöka börja på No-uppsatsen innan lunchen!


PUSS

Borlänge marknad

Hellu!

Jag har precis kommit hem från Borlänge Marknad. Jag åkte dit med min lillebror Oskar och hans kompis Andy. Vi gick runt och kollade, köpte lite godis, och så åkte Oskar och Andy radiobilarna och hoppade Bungy Jump som dom kallade det. Haha. Nu sitter jag och äter lite brända mandlar och väntar på maten!


Vi hörs!

PUSS

Godmorgon!

Vaknade för en 45 minuter sen ungefär, och jag ska alldeles strax gå ner och ta lite frukost. Vet inte riktigt hur mycket bloggning det kommer bli idag. Förmodligen inte så mycket.

Jaja, frukost var det!


Bild tagen av mig på skansen i somras

PUSS

Hemma

Hola!

Nu har jag precis kommit hem och satt mig vid köksbordet för att försöka plugga lite. Jag smörjde nyss in nacken/axeln med tigerbalsam så nu bränner/kyler det sådär skönt!

Nu ska jag sätta igång med plugget!


PUSS

i´ve been holding it down

Hello!

Nu sitter jag i skolan och ska alldeles strax börja matten. Nacken gör fortfarande ont men det är lite bättre.
Ikväll tror jag att det är fest på jax, men är inte 100% säker på om jag vill gå. Jaja, vi får väl se, ska iallafall sova hos pappa inatt också. Snart sovit där i 2 veckor.


Skulle inte ha något emot att åka båt snart igen!

Vi hörs sen!

PUSS

burning

Måste bara säga att min nacke verkligen brinner/fryser. Nivet när man har haft på tigerbalsam så vet man inte om det är varmt eller kallt. Precis så är det nu.

Nu ska jag gå in och läsa för Olivia och Oskar!


PUSS

dagens

dagens låt: When i look at you - Miley Cyrus
dagens frisyr: slarvig knut
dagens smink: inget alls.
dagens klädsel: jeans, linne och kofta.
dagens planer: inget alls.
dagens vill ha: NYA SKOR!!
dagens saknad: Stina
dagens drog: vetekudde, tigerbalsam
dagens tråkigaste: Nackspärr (?)
dagens finaste: Olivia
dagens kram: ingen
dagens humör: inget alls/glad
dagens borde: Plugga.
dagens parfym: ingen
dagens sysselsättning: tv
dagens längtan: Sommaren
dagens fundering: många
dagens middag: smörgåstårta
dagens skratt: inget
dagens tanke: Vet inte.
dagens smycke: inget
dagens önskan: Slippa so provet, med good luck ;)

Ny design

Vad tycks?

Om ni inte ser, uppdatera sidan genom att trycka på f5! :)


Nackspärr?

Hola!

Jag är hemma ifrån skolan idag, jag har nackspärr tror jag. Och det är inte skönt!

Well, jag har inte gjort så mycket änsålänge. Har väl kollat på barnprogram med min lillasyster, druckit kaffe, ätit smörgåstårta. Nu ska jag gå och värma en vetekudde, ta en kopp kaffe och sen kolla på Greys anatomy!


Min söta syster!

PUSS

Finally

Hola amigas!

Har precis/för en stund sen kommit hem. Jag har varit och jobbat på Jula med Emelie. Vi har delat ut smörgåstårta och cider/bubbelvatten till kunderna. Stressigt men kul!

Har 2 saker att berätta! So here we go..

Sedan jag blev medlem på bloggtrafik.nu så har besökarna stigit. Eller ja, jag blev medlem idag. Och redan nu, cirka 10 timmar efter så har jag haft 164 besökare. Såklart att inte alla/nån stannar, men det är ett bra sätt att locka till sig läsare!


Usel kvalité, men you get the point!

Och nu över till den andra. Jag har äntligen hämtat min  jacka från Emelie. Den har varit där i nästan ett år, och det är först nu jag har saknat den.


Enda bilden jag hittade där jag har den på mig, men ni ser lite hur den ser ut iallafall! Man kanske inte ser det, men jag har oranget hår på bilden.. haha fail.

Aja, nu ska jag kolla ett greys avsnitt sen ska jag sova!


PUSS

Sunshine

Hello!

Vi har svenska just nu, och jag och Stina är lite busiga och sitter ute på ett ställe där man egentligen inte får sitta. Men några lärare har redan sett oss så det är lugnt, skulle jag tro. Vi ska skriva diktanalys, och jag hoppas att jag jobbar effektivt så jag får klar den jäveln nån gång i år!

Jag & Stina köpte mjukglass och delade på alldeles nyss och satt och njöt i solen. Mysigt!

Nu har jag sovit hos pappa i cirkus en vecka, så jag känner mig lite elak mot mamma eftersom jag inte är hemma, men hon är nog glad att jag är där så det är nog lugnt det också!

Nu ska jag sätta igång och plugga!



PUSS

So uppsats från 9an

Gillar min SO-uppsats som jag skrev i nian så mycket så tycker ni ska läsa den!

Gaskamrarna i Auschwitz.

En dag i maj år 1944 ankommer ett ånglok med en rad låsta godsvagnar med 2000 ungerska judar till Auschwitz. Det dom inte vet är att om några få timmar ska nästan alla vara döda.


På perrongen står tyska officierare i SS:s elituniform och väntar. Några har piskor, andra står med ilskna hundar i koppel. Där står även fångar, dom är judar, klädda i blårandiga dräkter, likbleka i ansiktet. De går fram för att öppna vagnsdörrarna. Judarna i vagnarna har rest i flera dagar utan varken mat eller vatten.


De beordras att gå ur vagnarna ner på perrongen. Dom håller hårt i sina få ägodelar. Officierarna säger till dom att lägga ifrån sig dom. De judiska fångarna börjar samla ihop resväskor och andra tillhörigheter. Officierarna går runt bland dom nyankomna och väljer ut några som ser starka ut. De flesta blir fösta åt vänster, däribland alla äldre män, dom flesta kvinnorna och alla barnen. De som valts ut ställs för sig åt höger. De vet inte om varför dom blivit utvalda, men dom ska straffarbeta, vilket innebär att dom har en liten chans att överleva.


De äldre männen, kvinnorna och barnen föses fram längs en välskött stig. Längre fram kan de se eldslågor slå upp ur höga skorstenar och de känner en oerhörd stank, men dom vet inte att stanken kommer från brinnande kroppar. De tvingas in i ett stort rum. Det hänger skyltar där det står Bad och Desinficeringsrum på olika språk. De blir tillsagda att klä av sig kläderna och hänga upp dom på numrerade krokar. De blir även tillsagda om att dom ska lägga numret på minnet, så att de ska hitta sina kläder efteråt. Officierarna lovar att dom ska få en kopp kaffe efter desinficeringen.


Nakna går dom in i ett stort upplyst rum. Dom flesta är lugna tills dörren bakom dom smäller igen och lampan släcks och det blir svart i rummet.


Genom en ventil häller enn officierare i lite pulver. Pulvret blir till giftgas som fyller rummet. En annan man står och tittar oberört in genom ett kikhål och ser skrikande ansikten som förtvivlat försöker få luft.


Minuterna efter är allt tyst. Dörrarna öppnas och in kommer de judiska straffarbetarna. Deras fruktansvärda uppgift är att tvätta kropparna och släpa dom till en hiss som förflyttar kropparna till ett krematorium på våningen ovanför.


Innan kropparna bränns tvingas andra fångar att raka likens huvuden och dra ur guldtänder ur deras munnar. Sen lastas kropparna in i ugnen.


Endast några timmar efter ankomsten är aska det enda som finns kvar av judarna på tåget.


Och det här var bara ett av många, många tåg med judar som kom till just Auschwitz.


 


Detta var den enda bild som inte var äcklig....

Mysigt

Hellu!

Nu ligger jag i sängen och bredvid mig har jag en gosig hund! Och jag har alldeles nyrakade och lena ben, så jag ligger och gnider smalbenen emot varandra! Haha. Maybe tmi* men det får ni ta. Jaja, nu ska jag kolla på ett greys avsnitt så jag blir lite trött, sen ska jag som ni nog förstog, SOVA!


Kolla söta hunden! Från när jag och Emma var hundvakter i onsdags! ♥

PUSS

back to school

Hallo!

Sorry for no update! Hade ingen lust att sitta vid datorn igår/i förrgår.
Igår var vi upp till Bäckan och firade min farbror Mats som fyllde år. Och innan det städade vi lite och så grillade vi!

Skola idag, blandade känslor, men det bra överväger det dåliga. Solen sken ju idag! Så efter skolan så gick jag och Stina och satte oss i Gayparken och pratade och pluggade.


Du är bäst! ♥


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sen kolla på Greys!


PUSS

do you remember

Hellu!

Vaknade för en timme sen ungefär och jag och mamma har precis ätit frukost. Jag gjorde smoothie som vanligt, jordgubbar, blåbär och hallon denna gången. Underbart :) Well, nu ligger jag i sängen, som vanligt, och funderar på vad jag ska göra idag. Ska jag träffa nån kompis, åka hem till pappa eller bara vara hemma hos mamma? Like you see, beslutsångest. Aja, ska kolla lite greys nu, sen får vi väl se vad som händer!


Gårdagens outfit

PUSS

wierd

Hur kommer det sig att jag alltid hör massa saker här hemma? Nyss lät det som om någon satt och knackade i väggen/golvet i ojämn takt. I FEM MINUTER! Det kan ju vara grannen men vem gör så liksom? Aja. Kom hem för en timme sen ungefär och då tog jag en skål glass och la mig i sängen direkt. Har kollat lite på Tur & Retur, men den var inte lika bra som den var förut, Tyvärr.

Nu/närjagorkar ska jag gå och borsta tänderna och ta bort sminket!

PUSS

smoothie

Sha!

Blev visst ingen mer uppdatering igår. Jag åkte iallafall hem till Emma H i Enviken. Vi gjorde inte så mycket. Kollade på The messengers när vi skulle sova. Den var inte lika läskig nu som när jag såg den första gången för 2 sommrar sen. Men då kollade jag ioförsig med Jessica, och då blir alla filmer läskiga!
Vi somnade väl runt halv ett ungefär.

Nu har jag precis kommit hem och gjort mig en smoothie! Idag fick det bli hallon, jordgubbar och kiwi! Kom på att jag kan skriva receptet på bloggen, men direkt efter kom jag på att jag inte går efter något recept. Jag kör mer på känsla. Men om jag ska uppskatta mängden...
3-4 dl bär/frukt och 2 dl youghurt och ibland 1 dl mjölk. Kanske, vem vet.

Nu ska jag tvätta håret och sedan sminka mig och sen in till falun för en fika med Stina! Ikväll ska jag nog hem till Jenny, och innan det ska jag kanske med mamma och träffa moster och kusinerna. Dom är i borlänge och hälsar på!


PUSS

bilder




slö

Hellu!

Emma drog för en halvtimme sedan ungefär och pappa, oskar och olivia är och handlar. Och jag, sitter halvdöd i fåtöljen och tittat på förkväll. Huvudet värker och jag vet inte vad. Jag borde ta bort nagellacket och måla på nytt. En färg denna gången. Men jag tror inte att jag orkar atm. Jaja, ska nog kolla på Greys nu, var ett tag sen sist!


Från Toffe´s student i somras.........


Släktkals hos Mormor & Morfar för nått år sen.


Kalas hemma för nått år sen

PUSS

:)

Hallo!

Sitter i fåtöljen och tittar på en film på ettan. Kommer inte ihåg vad den heter.

Emma och jag har varit ut i skogen med Chillie och så har vi spelat Jakten på den försvunna diamanten. Jag van en gång av fyra. Snart kommer familjen hem. Skulle egentligen träffat Stina idag, men tyvärr orkar jag inte. Vi får träffas imorgon istället. Som jag saknat henne alltså!

PUSS

morning

Hola!

Nu har jag vaknat och städat lite. Emma sover fortfarande. Blev lite sent igår, och vi kollade aldrig på skräckfilmen. Vi (jag) orkade inte och sov efter 2 scrubs avsnitt istället. Det är lite mer som behövs plocka undan sen är det bara att invänta familjen Taycon. Idag ska jag nog in till falun och träffa Jenny skulle jag tro. Blir nog kul! Och på torsdag ska jag till Enviken hem till Emma H och mysa! Nu ska jag dricka mitt kaffe och hoppas på att Emma vaknar snart! :)



PUSS

you can´t take this away from me

Shena!

Har haft en mysig dag med Emma. Vi har gått promenade i skogen med Chillie, kollat på tv, lagat mat, ätit mat osv. Hittade nyss en konstig teckning som min 9åriga lillebror målat.
Tolka den själva!





Lägger ut lite bilder från dagen, tänker inte skriva så mycket mer :)




Söt hund i fåtöljen ♥


Snygg tjej i fåtöljen


Snygg tjej påväg ut på promenad i skogen


Jag och Chillie i skooooogen


Heheheheeee


Söt tjej med olika färg på naglarna


Rolig hund som jagar boll

Nu ska vi titta på något dåligt tv program!


PUSS



rolig video

Gå in på Rebecka Ståhls blogg och kolla den roliga musikvideon hon har gjort!

http://rstahl.devote.se/blogs/4344935/min-foersta-musikvideo--.htm#WriteComment

Nu sticker vi!



ready to go

Hallo!

Nu har jag sminkat mig och om en kvart går jag och chillie ner till la bussa!

Vi hörs senare!


PUSS

the spotlight aint nothing without you boy

Shena!

Nu har familjen åkt. För en halvtimme sen ungefär. Så nu är jag hemma själv. Blir första gången jag sover hemma utan mamma eller pappa. Haha, tänk, jag är 17 och har aldrig sovit hemma själv. Tror NÄSTAN att jag inte skulle våga vara helt själv. Men själv blir jag ju inte ikväll, min lilla Emmis kommer till stan vid tolv, och då ska jag som sagt möta henne och så ska vi köpa något gott. Jag tror att vi ska äta fläskfilé ikväll. Den ligger på tining nu.

Nu över till det jag skulle säga. Jag var ute och gick med Chillie när familjen åkte. Hon är nämnligen som en liten mammig unge. Blir ledsen när hon ser "mamma och pappa" åka. Jaja, iallafall. Det var en händelserik promenad. När jag kom in på gården nedanför så satt det två tanter ute och drack kaffe. Och jag tror att den ena var lite på lyset, för hon pratade väldigt mycket och sådär, sa att om jag var hemma hos pappa så fick jag väldigt gärna komma ner och ta en kaffe med henne, och att jag fick komma förbi och grilla på sommarkvällarna... nej skulle inte tro det, men tack ändå liksom. Och när jag skulle ta av Chillie kopplet när vi kom hem så rev jag mig :(:( på knogarna, det gör inte ont än, men det gjorde det inte när jag rev mig när jag skulle öppna juiceförpackningen i fredags heller, men nu gör det det, väldigt mycket.

Nej, nu ska jag ta mig lite mer kaffe sen ska jag kanske sätta mig i solen en stund. :)


PUSS

dance fu*ker dance

Shena!

Ligger uppe i sängen och ska alldeles strax sova. Pappa dom andra åker vid 8-9 imorgon. Så ska väl upp då och säga hejdå och sånt, sen får jag väl sova igen om det är så. Var tänkt att Emma skulle komma då också, men hon kommer runt tolv istället. Då ska jag ner på stan och möta henne sen ska vi gå och köpa nått gott som vi kan ha imorgon. :)

Jag målade naglarna för en timme sen ungefär, och jag är så dålig på att sitta still och låta det torka så det är redan förstört. Haha, jo föresten, har två olika färger också. Det var så lite blått kvar så jag har det på ena handen och rosa på andra. Måste ju ändå göra om det imorgon så jag tänkte "what the hell, spela roll" :)

Nej, nu ska jag säga åt Chillie att lägga sig längre upp så jag kan ligga och gosa med henne!

Somnar självklart med musik i öronen, och först ut:


STARSTRUKK - 3OH!3 ft. Katy Perry


GODNATT

The notebook

Hellu!

Sitter i soffan och kollar på The Notebook som går på tv. Jag älskar den filmen. Var nyss ute i 20 minuter ungefär och gungade med Olivia.

Imorgon och i övermorgon ska jag och Emma vara hundvakt åt Chillie. Kommer bli toppen! :)

Nu ska jag gå och ta mig något att äta!


PUSS

Dancing in the dark

Har inte så mycket att skriva, men måste bara lägga in den här låten. Min favorit låt när jag gick i... 7an?



Dancing in the dark - Dj Cammy


Måste bara berätta vad min 5åriga syster sa alldeles nyss.

O: Louise, vet du, jag är kär i Erik Saade.
L: Är du kär i Erik?
O: Ja, men vi är inte lika stora. Men jag är kär i honom ändå.



Hon är rätt söt den där tjejen alltså.

PUSS



Rösåsen

Hellu!

Det blev rösåsen iställer för Torsång. Det är ju så fint väder idag så det var jätte skönt där uppe.













PUSS


I´m off

Hello!

Nu sticker jag iväg hem till my father. Vi kanske åker ut till vår sommarstuga i torsång och grillar eller nått. We´ll see hur det bli. However, mitt hår är som sagt svart. Håller fortfarande på och vänjer mig vid det. Hur klantig kan man vara egentligen? Jaja, nu får jag ha såhär ett tag då. :) Well, nu ska jag borsta tänderna och sen gå ut till bussen!



Vi hörs sen med bilder om vi åker ut till torsång!


PUSS

i´m done

Jag är klar för inatt. Känner att jag vill sova, och bara slippa tänka på allt just nu. Blir så depp av att bara vara inne. I need to come out tomorrow. Förmodligen ska jag hem till pappa.. om han hör av sig.

Well, nu ska jag sova!




GODNATT

WIHO

Nu har jag sett klart säsong 4 då. Och vet ni!?!? Derek och Meredith är tillsammans igen! Finally.

Jaja, nu ska jag väl titta på ett till avsnitt. Och fortsätta nolifea för att jag inte har några vänner som vill vara med mig denna lördagkväll/natt/whatever. Skämt åsido, men typ.



PUSS

svart

Hellu!

Jahapp, nu har jag alltså svart hår. Ja ni läste rätt... svart! Vilket absolut inte var meningen men om man är som jag så kan man tydligen ta fel färg och tro att det är mörkbrun.
Så alltså, jag trodde att jag färgade håret till en mörkare brun, men efter halva tiden gått så såg jag på förpackningen att det stog Svart. Så jag blev lite orolig eftersom jag trodde att det skulle bli way to dark. Men det blev bra faktiskt. Inte riktigt Jag bara, men jag vänjer mig väl!



Nu ska jag kolla på Greys!


PUSS

Justin Bieber

Nästan det sötaste jag någonsin sett.


grey´s anatomy maraton

Hallo!

Jag ligger i sängen och har Grey´s anatmoy maraton med mig själv. Inget liv jag vet. Men jag kan inte sluta titta. Det enda jag väntar på är när Derek och Meredith blir tillsammans igen. Snart har jag kollat klart på säsong fyra också. Det borde ju komma i femman. Bäst för dom. Det är dags nu tycker jag.

Jaja, ska väl fortsätta titta nu.

Mamma kommer hem snart och då hoppas jag att hon varit och handlat hallon och blåbär till mig så jag kan göra smoothies igen.


PUSS

shower

Hellu !

Vaknade relativt tidigt idag, halv elva, elva skulle jag tro. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, det behövs. Ikväll vet jag inte vad som händer. Förmodligen ingenting. Maybe att jag åker hem till pappa, but we´ll se how i do about that.

Duschen vare!



PUSS

natti

Nu ska jag sova. Var hem till Catta på kvällen och kollade på en rätt dålig film. Flickan tror jag att den hette.
Som sagt, sovdags!



PUSS

you´re one of a kind




'Cause I'd get a thousand hugs

Shena!

Vaknade runt tolv idag utav att jag fick ett sms ifrån Catta. Och sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket. Legat/setat i sängen och kollat på Grey´s, facebook, musik osv. :)

Varje gång jag tänker på vad jag drömde inatt så känner jag ett enormt obehag i kroppen. Jag ryser när jag tänker på det.
Jag drömde att det var sommar, och vi skulle simma i en sjö som var känd för att det skulle finnas många fiskar där i. Och, som ni vet, så har jag fobi för fiskar. Dom är så äckliga och... nej måste tänka bra tankar ett tag nu..

Snart kommer kamerasladden hit!!! :D Så då kanske det kommer lite bilder från lanet i skolan som var för ett tag sen :)


PUSS

Ett år sen.

Idag (igår) är det ett år sen min farfar dog. Ett helt j*vla år. Fattar ni? Känns som en månad sen ibland. Var iallafall upp till graven med pappa, Surri och Olivia. Vi köpte påskliljor och ett ljus.















Jag saknar dig farfar, hoppas du har det bra där du är nu. ♥

RSS 2.0